Functie Consultant Doelmatige Zorg (alle geslachten)

i2i zoekt een Consultant Doelmatige Zorg (32-40 uur)

Wil jij werken bij een innovatieve organisatie die een concrete bijdrage levert aan de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de gezondheidszorg en zo bijdraagt aan onze maatschappij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij i2i streven we naar een divers personeelsbestand en een inclusieve organisatie. Wij geloven dat verschillende perspectieve tot nieuwe inzichten en betere prestaties leiden. Wij nodigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten van harte uit om te solliciteren.

Maak kennis met ons…

Wij zijn i2i, een ambitieuze en doelgerichte organisatie met 40 medewerkers gevestigd in Amsterdam. i2i richt zich op één van de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen in Nederland: de zorg efficiënt en betaalbaar houden met behoud van kwaliteit en toegankelijkheid door het bevorderen van zinnige zorg. Dit doet i2i door samen met zorginstellingen op een datagedreven wijze te kijken welke zorg doelmatig is en waar zorg doelmatiger kan. Wij hebben hiervoor het ‘Doelmatig Direct Declareren Partnership’ (DDD-Partnership)-model ontwikkeld, waarmee zorginstellingen die bewezen doelmatige zorg leveren worden beloond met een certificaat. Het vertrouwen tussen verzekeraar en zorgverlener wordt hiermee vergroot en de zorggelden worden aantoonbaar zinnig besteed. De zorginstellingen realiseren hiermee voordelen als betere inkoopvoorwaarden, minder administratieve lasten, verbetering van interne processen en een (nog) beter maatschappelijk imago. Zowel zorginstellingen als -verzekeraars zijn aangesloten bij het DDD-partnership.

Dagelijks is i2i in gesprek met medisch specialisten gericht op het realiseren van een gedragsverandering in kosteneffectiviteit en kwaliteit van geleverde zorg. Het bereiken van zinnige zorg is een complex samenspel met een grote variatie aan belangen. Partijen zoals zorginstellingen, patiënten, verzekeraars, artsen, de overheid en de premiebetaler hebben lang niet altijd gelijke belangen. Toch is iedereen voor goede zorg en is iedereen tegen verspilling. Dit is precies waar i2i voor staat.

De feiten

 • Bij i2i werken 40 mensen, die allen een bijdrage willen leveren aan zinnige zorg;
 • Wij monitoren rond de 15 miljard euro aan jaarlijkse zorgkosten.
 • Wij verwerken gemiddeld 500.000.000 records per maand;
 • 30 ziekenhuizen doen mee aan het DDD-partnership;
 • 550 specialismen participeren momenteel in het DDD-partnership;
 • 330 specialismen zijn tot nu beloond voor doelmatige zorg met een certificaat;
 • 2 grote zorgverzekeraars stimuleren het DDD-partnership;

Wat ga je doen?

Als Consultant Doelmatige Zorg interpreteer en vertaal jij de uitkomsten van onze data-analyses aan de ziekenhuizen. Je werkt hierbij nauw samen met de Data Scientist van i2i. Met de data als startpunt ga je in gesprek met de arts en andere stakeholders in het ziekenhuis. Hierbij kijk je of zorg doelmatiger kan of dat er een goede verklaring bestaat voor de gevonden variatie in zorglevering. Om dit te bereiken kom je met overtuigende inzichten en onderbouwde aanbevelingen waarmee je (zo nodig) een gedragsverandering bij zorgverleners kunt realiseren, die uiteindelijk leidt tot doelmatige zorg. Kortom een uitdagende, dynamische baan met maatschappelijke relevantie en impact!

Profiel

De functie van consultant bij i2i vraagt om zowel sterke analytische vaardigheden als communicatieve vaardigheden. We zoeken collega’s die klantgericht, integer, oplossingsgericht, positief ingesteld en een echte teamspeler zijn.

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • afgeronde M.Sc.-opleiding met goede resultaten;
 • goede projectmanagementvaardigheden;
 • gedreven;
 • resultaat- en doelgericht;

Wat bieden we je?

 • Een maatschappelijk relevante functie waarbij je dagelijks een bijdrage levert aan het betaalbaar houden en kwalitatief verbeteren van de gezondheidszorg;
 • Een baan met een divers takenpakket waarin veel ruimte is voor jouw eigen inbreng
 • Een dynamische organisatie waar een sterke teamspirit en ambitie hand in hand gaan;
 • Enthousiaste en inspirerende collega’s die je graag ondersteunen. Een duidelijke en uitgebreide introductie en kennismakingsperiode; daarnaast krijgt iedereen in het eerste werkjaar een vaste mentor;
 • Een versneld groeipad waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Zo besteed je 5% van je werktijd aan opleiding/training;
 • Een baan waarbij je de mogelijkheid krijgt om deels vanuit huis te werken;
 • Een marktconform salaris;
 • Een inspirerend, modern kantoor te Amsterdam, met faciliteiten om te werken, concentreren, overleggen en even te ontspannen met goede koffie;
 • Plezier en ontspanning: voor wie wil is er dagelijks een geheel verzorgde vegetarische lunch, kan onze vergadertafel omgetoverd worden tot tafeltennistafel, kun je meedoen aan een potje spikeball of een wandeling maken. Er kan ook mee worden gedaan aan maandelijkse activiteiten die onze feestcommissie organiseert (wees welkom, maar voel je niet verplicht)

 

Interesse? Solliciteer direct!

  Voor- en achternaam *

  E-mailadres *

  Upload je CV *

  Motivatie *

  Vragen over deze vacature?

  Neem contact op met Koos Pecht.

  Acquisitie door recruiters naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld