Werken bij i2i

Wij hebben een maatschappelijke missie: bevorderen van zinnige zorg. De mensen die bij ons werken, doen dat om maatschappelijk een verschil te kunnen maken; zij willen de zorg gezonder maken en betaalbaar houden. Dat doen we met ons DDD-partnership; een intelligent model dat data in de zorg analyseert en vergelijkt, en de declaratie stromen bij zorginstellingen gezond houdt. Wij zijn een jong, snelgroeiend bedrijf met een hecht team. Bij i2i verrichten data scientists uitdagende analyses, projectmanagers begeleiden verbetertrajecten bij ziekenhuizen en andere zorginstellingen en de medewerkers van ons datawarehouse richten zich op het verzamelen van gegevens.

Een uitdagende werkomgeving

Werken bij i2i betekent actief bijdragen aan een betaalbare en doelmatige zorg voor Nederland. De analyses die onze Data Scientists verrichten zijn gecompliceerd. Het is belangrijk dat zij die analyses goed inrichten, kloppend maken en de boodschap kunnen uitdragen wat de data precies betekenen, en hoe het beter kan. Dat maakt werken bij ons uitdagend. Plus: data science is onze core business. Dat maakt dat je inspirerende collega’s hebt, die ook alles van data science weten en van wie je veel kunt leren.

Onze Consultants Doelmatige Zorg bespreken de analyses met artsen en ziekenhuizen en helpen hen om een verbetertraject in te zetten en tot een succes te maken. Ook zij moeten analytisch sterk zijn en beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling een van de belangrijkste pijlers om gelukkig en succesvol te zijn in je leven en werk. Daarom hebben wij de i2i Academy; ongeveer 5 procent van je werktijd kun je daarin investeren. We hebben verschillende inhoudelijke cursussen (denk bijvoorbeeld aan statistiek of verschillende programmeertalen) en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan gespreksvaardigheden voor de Consultants Doelmatige Zorg).

On the job learning

i2i kiest er regelmatig voor om projecten zo in te richten dat onze mensen er meer van kunnen leren, bijvoorbeeld door Data Scientists met specifieke kennis én degenen die op een bepaald vlak zich nog moeten ontwikkelen, aan elkaar te koppelen. Zo maken veel van onze collega’s zich programmeertalen eigen met de hulp van anderen, of leggen zij zich toe op zich verder specialiseren in machine learning.

Mentor en coaching

Iedereen die bij ons aan de slag gaat, krijgt het eerste jaar een mentor. Bij i2i heb je veel specifieke kennis nodig, dus is het goed om een aanspreekpunt te hebben, iemand bij wie je met je vragen terechtkunt. Na dat eerste jaar krijg je coaching op verzoek.

Groeien bij i2i

Wij willen een stimulerende werkomgeving bieden, met veel mogelijkheden voor groei. Je kunt je groeipad indelen zoals jij het wilt; jij bent zelf de drijvende motor achter jouw groei.

Plezier en ontspanning

Bij i2i is de sfeer informeel. Het draait bij ons om de inhoud en onze maatschappelijke missie, maar we hebben ook aandacht voor plezier en ontspanning. We eten samen een geheel verzorgde lunch, hebben een vergadertafel die we óók kunnen gebruiken als tafeltennistafel en onze feestcommissie organiseert leuke activiteiten.

Ben jij?

Ben jij een analytische Data Scientist die van uitdaging en inhoud houdt, of een resultaat gedreven Consultant Doelmatige Zorg met overtuigingskracht? Bekijk dan hier onze vacatures, of neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn binnen i2i.